Internetin valloitus Epistola Ykkönen.

Moikka!

Mie olen Arttu, Arhu Oy:n toimitusjohtaja. Olemme kolmevuotta toiminut yritys, jonka päämääränä on tuoda ajatukset ja ideat fyysisesti maailmaan, tavoitteenamme on pienentää virtuaalisen ja fyysisen maailman eroja. Olipa kyseessä jo olemassa olevan tuotteen päivitys, muotoilu tai kaupallistaminen. Taikka uuden idean prototus, suunnittelu sekä valmistus, uskon että olet osunut oikeaan paikkaan. Ongelman ratkonta ja ideointi on se, missä me olemme hemmetin hyviä. Mitä suuremman haasteen meille pystyt tarjoamaan sitä agressiivisemmin sitä lähdemme ratkomaan.

Työ ryhmämme koostuu neljänhengen aivotuksista. Olipa kyseessä: 3d Mallinnus, Ohjelmointi, Muotoilu, Graafinen suunnittelu, prototyyppien luominen tai jokin muu elämän askare pyörittelisimme mielellämme sitä työpöydällämme.

Asiakkuus meillä mahdollistaa työpajan käytön, ohjeistuksen sekä ideoinnin. Emme rupea yksinään tekemään ideastasi totta vaan toteutamme sen ryhmänä jossa sinä pääset olemaan suunnan näyttäjänä.

Ei ole typeriä kysymyksiä, onvain typeriä vastaajia.

-A

Allaolevalla lomakkeella saat meihin yhteyden!

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *